Trendig uggla

Jag har en uggla. Till min stora lycka verkar det som i ugglemotiv på alla sorters smycken är inne i år! Tänk att jag inte är så fruktansvärt bakom när det gäller allt! Dessutom var det mängder med smycken med fjädrar och annat uggleaktigt.

Trendig uggla

Vet ni vad jag tycker är fult? Skitstora plastiga ringar, eller ringar som sticker ut mycket, antingen i sidled eller omfång. Förmodligen är det jag som inte fattar storheten med sådana ringar, men något sånt kommer jag nog aldrig att sätta på mig. Jag är ganska dålig på att använda smycken rent generellt. Jag har ett par enkla örhängen som jag nästan jämt använder, och så ett par roliga men små halsband, men i övrigt är jag ganska tråkig. Har investerat i lite armband och sånt, så jag ska öva på att blinga mig lite mer. Bara för att.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/trendig-uggla/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.