Ut i kväll

I kväll åker jag och älskaren R in till stan en sväng. Jag tänker faktiskt skita i att laga mat för en gångs skull, och unna mig att käka något ute. Skönt! Det har faktiskt varit riktigt hyggligt väder i dag (tack vare en viss soldansare), men nu börjar det mulna på lite. Hoppas bara att det är blir uppehåll, så vi kan gå omkring och glo på folk. Fredag och löning brukar oftast betyda mycket att skratta åt, redan tidigt på kvällen!

Jag är väldigt smärtlindrad (och därmed även lite luddig), så jag kommer förmodligen att ha mycket att prata om i kväll, och kläcka ur mig en massa briljanta saker. Det brukar nämligen bli så då. R brukar lyssna och hålla med, och tvinga fram ett skratt när jag är tvungen att förklara för honom att jag skämtar, eller att något faktiskt är roligt. Han skrattar ju på riktigt också, men mest åt mig i stället för med mig!

Himla gullig karl, den där R. Än så länge vägrar han vara med på bild, förutom på den här, och han syns knappt. Och så den där från min födelsedagsfest, när han låg däckad i soffan… Det var kul!

Arga Klara ögon och älskaren R

Jaha, om man skulle ta och göra sig lite vacker, då. Så gott det går. Snygg i håret är jag i alla fall, alltid något. Men i övrigt ser jag ganska sjuk och sliten ut, när jag inte döljer det med smink. Rödmosig och hålögd. R säger att det ser ut som om någon har gett mig blåtiror, när jag är riktigt trött. Kul… Tips mot mörka ringar under ögonen mottages tacksamt!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/ut-i-kvall/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Du har väldigt vackra ögon!
  Behöver också tips för det där med att dölja de mörka ringarna fast jag har ju lite rysch också.
  Hoppas kvällen blir / är / var rolig!

  1. Åh, smicker, tack! 🙂 Det går ju att täcka med ett tjockt lager av något kladd, men det är ju bara en tillfällig lösning!

   1. Det var inget smicker – det var ett konstaterande! 🙂

    1. Men åh! 🙂 Vad gullig du är!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: