Valborg

Valborg, alltså. Antar att många är lediga i dag, för att få till en långhelg. Men inte älskaren R, han får jobba alla aftnar och skit, trots att han är en sån där fancy ingenjör. Bästa vännen M är både lite sjuk och ledig, så vi ska eventuellt träffas i dag också. Det visade sig att han inte hade köpt den där kameran ännu, utan ska göra det i dag. Jag har inget intresse av kameror eller fotografering, trots att det verkar ligga i släkten. Min ena kusin är grym, och har gjort många saker ni förmodligen ser ganska ofta.

Kameralins, fotografering

Hur som helst, något särskilt Valborgsfirande vet jag inte om det blir i kväll. Jag är inte inbjuden någonstans, och jag vet inte ens var de firar häromkring. En brasa och allsång eller sprit intresserar mig inte direkt heller. Tänk på alla stackars igelkottar som bor i högarna, som brinner upp! Nja, vi får se. Har varit ute och trängts varenda dag på sistone, så jag är inte alls i toppform. Skitont, faktiskt, men det är trevligt att träffa folk. Vad ska du göra i kväll?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/valborg/

2 kommentarer

  1. Här blir det grillfest ikväll och sen lutar det åt att gå på säsongsöppningen av utestället vi har här. blir nog lite halvlugnt då jag ska jobba imorgon kväll.

    Hoppas du får en bra kväll och dag i vilket fall 🙂

    1. Gud vad härligt det låter! Tack detsamma!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.