Vidrigast på länge

Jag höll på att dö en smula när jag kollade på ”Allt till salu” i går. Eller kollade var väl fel ord, det stod på i bakgrunden medan jag lagade mat. Så hör jag om någon flerbarnsmamma (som skulle sälja en fåtölj) berätta om sina renoveringsprojekt. Hon hade köpt något bord som skulle ”shabbas” – alltså göra det jävligt fult, vitt och slitet, så att det blir shabby chict. Aj. Shabbas? Det var nog det värsta och vidrigaste ordet jag har hört på länge. Vet ni inte jag tycker om det så kan ni kika här.

Jävla väder. Regn, storm, kallt, grått och jävligt. Det är inte ok! Det är inte heller okej att det tog 15 telefonsamtal innan jag ens hamnade i Försäkringskassans telefonkö i går, eftersom det var så många som ringde. När jag väl kom fram var det 214 personer för mig. Visst, de har en tjänst där man kan bli uppringd, men jag utgår ifrån att alla använder sig av den, vilket gör att det tar extra lång tid innan de hör av sig. Den förväntade kötiden på 27 minuter blev därför en dryg timme.

Nä, det är inget kul i dag. Jag har ingenting att göra. Eller jo, det har jag väl egentligen, men jag vill att det ska vara en varm sommardag, och vara ute och härja någonstans. Jag tror att dagens projekt blir att vattna blommorna, hoppas på att beskedet om färdtjänst kommer snart, bestämma om jag göra någon sorts tårta till mitt kalas samt bädda rent i sängen. Dagens plus hittills: Varm katt som låg på min mage och purrade innan jag klev upp. Dagens minus: Allt annat.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/vidrigast-pa-lange/

10 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Anna Mariaapril 11, 2012 kl. 10:28
  • Svara

  Är fullkomligt med dig i vädersnacket och bboorrriinggg. Du kan väl kila över på en fika för att slå igen någon timme eller så :).

   • april 11, 2012 kl. 11:02
   • Svara

   Jag tar alla fikainviter på fullaste allvar! 😉

    • Anna Mariaapril 11, 2012 kl. 11:24
    • Svara

    Sätt dig i bilen, så är du hos mig om 3-4 timmar :).

     • april 11, 2012 kl. 11:26
     • Svara

     Hmm. Tack men nej tack! 😀

  • Anna Mariaapril 11, 2012 kl. 10:29
  • Svara

  Jag menar förstås ”slå ihjäl någon…”

   • april 11, 2012 kl. 11:08
   • Svara

   Haha! Jag får ett litet meddelande i min telefon när någon kommenterar här, och just den här kommentaren dök upp före din första. Jag tänkte ”Men vad fasen, vad har jag skrivit egentligen?!” 😀

    • Anna Mariaapril 11, 2012 kl. 11:23
    • Svara

    Ja, visst va den bra 🙂 – hur det kan bli. Såg själv hur knäppt det blev när den liksom blev fristående. Hur lyckat som helst att den kom först.

     • april 11, 2012 kl. 11:27
     • Svara

     Tack för gott skratt!

  • Tofflanapril 11, 2012 kl. 15:33
  • Svara

  Ah fy te rackarns för shabby chic! Det är så fuuuuuult!!! 🙁

   • april 11, 2012 kl. 15:38
   • Svara

   Skitfult!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.