Vinnare i tävlingen!

Då var tävlingen avslutad, tack till alla som var med! Eftersom livet inte är ett dugg rättvist kan det tyvärr bara bli en vinnare, och vinnarens nummer drogs med hjälp av random.org. Helt slumpmässigt, under översyn av älskaren R. Och vinnaren är… Anna Maria! Grattis!

Så här skrev Anna Maria om vad hon kunde tänka sig att använda priset till: ”Om jag vinner skulle mitt ego ta över och jag skulle använda presentkortet till någon behandling, som jag behåller alldeles för mig själv.” Hoppas att du hittar något trevligt, berätta gärna vad det blir! Vinnaren är meddelad via mail.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/vinnare-i-tavlingen/

2 kommentarer

  • Anna Mariaapril 23, 2012 kl. 21:11
  • Svara

  Tack, tack Klara. Blev hjäteglad. Kom precis hem och upptäckte detta. Första gången jag vann en tävling via blogg. Skitkul :). Lovar jag ska återkomma när jag hittat något. Kram och återigen tack!

   • april 23, 2012 kl. 21:14
   • Svara

   Ja, jättekul! Hoppas att du hittar något riktigt härligt!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.