Akvarell: Kiss & Bajs

Ja, som titeln lyder… Det handlar alltså inte om något snusk här, utan om en målning i akvarell. Det är de små gosedjuren Kiss & Bajs. Himla gulliga små grejer! Hur som helst, så här blev målningen, och den skickades som 50-årspresent till Tofflan. Bilden blev lite mörk, men är de inte ganska söta för att vara så äckliga? Det är få personer som gillar att få kiss och bajs i födelsedagspresent, men Tofflan är inte vem som helst. Hon är cool, och omtänksam, trevlig och dessutom himla rolig.

Kiss & Bajs gosedjur målad i akvarell

Nästa verk är en uggla jag har skissat lite på, men jag har inte haft tid eller ro att måla i akvarell sedan dagen innan Umeå-resan! Inget painter’s block här inte, bara så mycket annat på gång. Fortsättning följer.

Vill du se de andra sakerna jag har målat så klickar du här.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/akvarell-kiss-bajs/

2 kommentarer

  1. Alltså jag älskar verkligen både din akvarell och kissåbajs! Spelar ingen roll att jag har fyllt 50! Nästa projekt blir att leta en fin ram till konstverket!!!

    Tack snälla, det var så rätt! 😀

    1. Vad bra 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: