Akvarell: Uggla

Eftersom det har varit en dag i utbildningens och kunskapens tecken (snarare förödmjukelsen och hopplösheten, men ok) så blev valet av motiv för dagens akvarellmålande självklart en uggla. Dessutom älskar jag ugglor, de är skitsöta.

Akvarell. Akvarellmålning uggla av Arga KlaraSer den inte lite arg ut? Jag har inte tänkt på det förrän nu när jag såg den lite på avstånd. Kanske inte så konstigt, med tanke på att den är en produkt av frustration. Ja ja, det blir ett fint minne från den här tiden, till min ålderdom.

Vill du se de andra sakerna jag har målat så klickar du här.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/akvarell-uggla/

10 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Tycker han ser lite uppgiven ut.

  1. Hmm, kanske det. Det är svårt med uttrycken när man har kulögon. 🙂

 2. Vad du är duktig ! Skitsvårt att måla akvareller jue !

  1. Tack!

 3. Du gör det så himla bra 🙂 – blir glad när jag ser det du målar. Tycker inte den ser så arg ut, möjligen lite förundrad.

  1. Tack, vad snällt! Och trevligt att se dig här igen!

   1. Ja, kära du! Du skriver om tömd på energi i ett av dina inlägg. Det kan jag skriva under på. Har haft några tuffa veckor, då jag tittat tillbaka på hur det såg ut i mitt förflutna. Men det har oxå varit bra t o m nödvändigt för mig. Det kan bara bli bättre – hoppas jag :).

    1. Det hoppas jag också! Och jag håller tummarna för att du blir kry till den stora dagen!

 4. Konfunderad är ordet. Ugglans blick fastnade i mig och det tog en stund innan jag kom på det. Du är verkligen bra på att måla och visst ger det en ro från alla bekymmer och allt elände som hela tiden sköljer över en då man är sjuk. Ha en härlig helg! Kram!

  1. Ah! Huvudet på spiken! Tack, vad snällt! Det är fantastisk roligt!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: