Blodprov

Jag glömde ju berätta om vad som hände med pekfingret (på samma hand som jag skar mig i går, men kvällen innan)! Gråkatten svassade runt som fasen, och vek inte en millimeter från min sida när jag gick fram och tillbaka. Hade han varit hund, hade han fått högsta betyg i att gå fot, till och med vändningarna var perfekta, haha! Jag brukar alltid uppmuntra när de kommer om jag ropar, så även i går. En godis och lite kel eller lek brukar räcka. Efteråt lyfte jag upp honom, och på något sätt fastnade hans klo mitt i fingertoppen. Blodprov.

blodprov i fingret, eller egentligen katten som råkat köra in en klo...
Det blev ett ganska djupt litet hål, och med tanke på att mitt läkkött är det sämsta jag någonsin har hört talas om, så lär jag få gå med två obrukbara fingrar på vänster hand i ett par veckor. Jävla mög. Inte för att jag har någon användning för mina fingrar, för jag skriver ju till exempel nästan aldrig något på ett tangentbord. Inte är jag musiker och använder fingrarna till det ibland heller. Och jag lagar aldrig mat. Eller vänta nu…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/blodprov/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanmaj 26, 2012 kl. 16:00
  • Svara

  Jag kan inte kommentera, för jag svimmar av blod…

   • maj 26, 2012 kl. 16:10
   • Svara

   Åh nej, förlåt! 😀 Jag höll på att svimma när jag skar mig i fingret, men jag tror att det var mer chocken att inte veta om fingret kommer att sitta kvar… Hädanefter utlovas varning vid blod! Eller förresten, går det bra med skrapsår?

  • Christinamaj 27, 2012 kl. 08:46
  • Svara

  Där lurade du mig nästan! Jag tänkte att va’ sjutton menar människan – använder nästan aldrig ett tangentbord? Jag får väl försöka skylla på att det är föööör tidigt!
  Blod får du gärna visa, gör mig inte ett dugg, men det kan väl var från någon annan än dig! Ett Ynk till dina stackars blesserade fingrar och jag hoppas din söndag blir varm och bra.

   • maj 27, 2012 kl. 08:58
   • Svara

   Hehe! 😀 Jag lovar att det blir någon annans blod nästa gång, R har nämligen varit klumpig också…! Tack detsamma!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.