Bondbränna

Nu känns det att jag var ute hela dagen i går! Huden känns liksom en storlek för liten. Älskaren R, som vanligtvis är ganska blek, fick en knallröd bondbränna i nacke och på armar, och jag som också är ganska blek under all brun utan sol, blev beige. Han ser skitrolig ut, ungefär som om han har en vit T-shirt på sig, hahahah! Ryggen mår ju bra av att promenera mycket, men just nu är det inte så kul. Ska ge mig ut och gå mer i dag, och hoppas att det blir bättre. Ungefär som att bota baksmälla med en öl på morgonen.

Älskaren R har bränt sig i solen och får världens bondbränna!
I kväll åker jag till Rs jobb, så åker vi till lantstället tillsammans. Där stannar jag till på fredag, för då ska jag träffa min sjukgymnast. Måste förresten fråga om vi ska träna, eller vad vi ska hitta på. Har ingen aning. Men det är sen! Nu står det lite tvätt och disk på att göra-listan (har skjutit upp disken på grund av trasiga fingrar), och så ska jag försöka fundera ut om det är något jag behöver ha med mig. Betala räkningarna. Kul…

Apropå kul förresten, i går kväll när vi kom hem satt det en kvinna på bänken utanför porten, med ryggen mot oss. När hon hörde att vi kom, flög hon upp, dolde hela huvudet med en påse och sin jacka, och skrek för full hals: ”Jag vill inte se er!” Jag svarade ”Men titta inte då?”, och R utbrast ”Detsamma”! Hon reste sig, vrålade och gömde sig bakom hörnet på huset, tills hon insåg att vi fortfarande tittade på henne (med något förvånade uttryck). Då sprang hon skrikande därifrån och satte sig utanför ett hus en bit bort, fortfarande med påsen för ansiktet. Öh, okej. Heja, svensk psykvård!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/bondbranna/

2 kommentarer

  • Tofflanmaj 28, 2012 kl. 19:10
  • Svara

  Ha ha, R kan vara med i Bonde söker mamma, eller vad de där knäpp-programmen heter!

  Ha sköna dar på landet!!!!
  Kram!

   • maj 28, 2012 kl. 19:28
   • Svara

   Hahaha ja! Tack och kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.