Dålig natt

Det är helt sjukt vad dåligt jag sov i natt. Låg och dvalade ett tag, fick en attack av hemsk klåda (av Tramadol), rev nästan sönder hakan i halvsömnen, rullade ner från min höga säng och lade mig på R en stund, dog lite av värmeslag och blev nästan ihjälskrämd av att han ryckte till i sömnen och hans hand landade på mitt huvud. Då rullade jag upp (?) till min sida igen (det är alltså nästan två decimeters höjdskillnad på grund av att min är hög- och sänkbar) och låg där och stirrade ut i ett par timmar.

Sen somnade jag någon gång framåt två eller tre, och när klockan ringde vid åtta i morse ställde jag genast fram den en timme. Helt sjukt. Pollenexplosionen gör att jag känner mig lite småmosig och nästan bakis i huvudet, och likadant är det de dagar efter jag måste ta mer smärtstillande för att orka göra något. Ser ut som en blek hålögd zombie med röda rivmärken på hakan. Snyggt.

Kestine 10 mg. Ögonen rinner!

Som tur är har jag inte haft något inbokat i dag, mer än att hålla koll på jobbannonser, eller försöka komma på var jag kan tänkas klara av jobbet och lönen dessutom är tillräckligt hög för att man ska kunna överleva på en halvtidstjänst. Det funkar definitivt inte med de 100-110:- i timmen som många företag betalar timanställda, om man inte jobbar heltid. Åhh, orkar knappt tänka på det där. Eller på Försäkringskassan. Magont, hej! Önskar verkligen att det blir trevligare i natt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/dalig-natt-2/

9 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanmaj 2, 2012 kl. 19:17
  • Svara

  Du har haft en tuff natt, din stackare! Hoppas den som kommer blir bättre!
  Vi satt en stund på ballen och Fästmön observerade konstiga moln – det var pollen som flög omkring…

   • maj 2, 2012 kl. 19:45
   • Svara

   Tack, det har känts som läggdags i flera timmar redan! Haha, pollenmoln har jag aldrig sett!

  • Christinamaj 2, 2012 kl. 20:58
  • Svara

  Stackars lilla du! Önskar dig en riktigt bra nattsömn och bättre dag i morgon.

   • maj 2, 2012 kl. 21:04
   • Svara

   Tack, hoppas somna som en stock snart!

  • Lindamaj 2, 2012 kl. 21:36
  • Svara

  Usch vad jobbigt, hoppas du lyckas sova bättre i natt. Jag brukar mest ligga och bli mer och mer irriterad och gråtfärdig (strålande kombination) när jag vaknar mitt i natten och verkligen behöver somna om.

  Jag har aldrig haft ljusen tända, men man känner doften rätt tydligt ändå på dem. Finns på IKEA! Luktar jättemumsigt! 🙂

   • maj 2, 2012 kl. 21:46
   • Svara

   Tack! Ja, irritationen och tårarna är aldrig långt bort de gångerna! Ska helt klart kolla efter de där ljusen. 😀

  • Emeliemaj 2, 2012 kl. 22:13
  • Svara

  Kan inte din R snickra ihop någon form av fötter till sin säng som höjer upp den så den kommer i samma nivå som din?

  • Emeliemaj 2, 2012 kl. 22:13
  • Svara

  …så att ni slipper rulla och klättra så mycket på nätterna..

   • maj 2, 2012 kl. 22:28
   • Svara

   Han funderar på det, men från tanke till verklighet är det ganska långt ibland… 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.