Diktator och städning

Söndag, och helt okej väder. Ska besöka någon del av stora staden med älskaren R och bästa vännen M. Djurgården kanske, det var länge sen. Och så vill jag gå på bio om jag orkar, eftersom jag har några fribiljetter liggandes. Jag tänker mig ”The Dictator”, så att jag kan få några tips på min väg till makt och framgång (eller inte) när jag själv blir diktator. Nä, men jag tror att den är lagom dum och rolig. Sasha Baron Cohen är inte helt dum i huvudet, och lyckas ofta få in en del smarta poänger i dålig humor. Sånt gillar jag.

Handlar om en galen diktator som blir tvungen att smälta in bland vanligt folk efter diverse skeenden. Jag tänker inte sitta hemma och mögla bort hela dagen i alla fall, det har jag gjort tillräckligt under veckan. Och när det finns gott sällskap och hjälp att tillgå vid behov, finns det ingen anledning till att inte hitta på något. I går kväll när R kom tillbaka från en dag i garaget och på jobbet, ägnade vi oss åt det finfina lördagsnöjet städning. Man skulle kunna tro att katterna är här, av mängden hår i dammsugaren att döma… Sen blev det en långtur runt Skogskyrkogården i skymningen, skönt.

Och så ska vi käka ute någonstans i dag, eftersom kylskåpet är extremt tomt efter flytten till lantstället. Har inte orkat handla sen jag kom tillbaka, och även om det finns lite grejer i frysen så är det torka på frukostfronten. Så här såg det ut alldeles nyss… Inte okej.

vatten och bröd, en mycket torftig frukost


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/diktator-och-stadning/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: