Första maj

Första maj, en röd dag alltså. Vänsterorganisationerna och arbetarrörelsen tar över varenda jävla torg i stan, och det går knappt att vara ute. Såg att det var flera kommunistpartier- och organisationer som skulle tala, och jag fattar inte att de orkar. Har de inte insett att kommunismen inte fungerar i praktiken ännu, hur god de än tycker att tanken är?

Något som är kul förresten, apropå kommunister, är att en av deltagarna i TV-programmet ”Svenska miljonärer”, Lars Diding, är kommunist. En stenrik sådan, som äger bland annat ett hotell. I TV-programmet kunde man se när han åkte till Litauen för att köpa Lenin-statyer till sin framtida Lenin-park i Varberg. Lars Diding representerar höjden av både hyckleri och smaklöshet.

Som en motpol till arbetarrörelsen och kommunisterna som kommer att synas på stan i dag, ska vi eventuellt gå och kika på lite nazister på bio. ”Iron Sky” är tydligen någon sorts actionkomedi om hur nazisterna kommer tillbaka år 2018 – de har nämligen gömt sig bakom månen i 70 år. Jag är väl inte överdrivet entusiastisk, men både älskaren R och bästa M vill gärna gå (och de har lovat mig popcorn…).

Popcorn. Första maj

På tal om det – varför verkar en hel del människor tycka att det är okej med Lenin-bad eller en park, eller bara fnissar lite åt det? Hade det varit Hitler hade det förmodligen låtit annorlunda. Vet inte folk i allmänhet att Lenin lät döda miljontals människor också?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/forsta-maj/

2 kommentarer

  • Tofflanmaj 1, 2012 kl. 13:00
  • Svara

  Och här i Byn förstamajtalar Marcus Birro för KD! Han gullar ju numera med en viss sekt här i stan. Det är värre än di röa.

  Nej, jag ska ringa mamma och kolla om Gamla Gamar har passerat än! 😆

   • maj 1, 2012 kl. 13:37
   • Svara

   Ja just ja, det läste jag om i går och fnissade lite!
   Haha, gamarna verkar roliga. 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.