Frukost i det gröna

Långhelg, alltså. Min arbetsförmedlare mailade i går precis innan hemgång och sa att han skulle ringa mig nästa vecka så att vi kan reda ut alla frågetecken. Bra, ska skriva ner allt så att jag inte glömmer något heller. Pratade en lång stund med bästa M i går kväll, och efteråt kändes det mycket bättre. Nu har jag nog fått ur mig det mesta av oro och galla vad gäller det här, för tillfället. Svärmor hade gått samma kurs, hon tyckte inte att den var bra, och vi är inte på samma nivå vad gäller datorer. Men nog om det, vem vet, det kanske blir bra? Dags att leva igen.

Om en liten stund åker vi och hämtar min farmor, för att åka vidare till min fasters kolonilott. Varje år på Kristi himmelsfärd har hon frukost i det gröna för vänner och före detta kollegor, så det blir trevligt. Hoppas bara att regnet håller sig borta. Sen var det tänkt att jag och syrran skulle gå på bio i kväll, men hon skulle åka bort så det blir inte av.

Gräs, grönt. Dags för frukost i det gröna

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/frukost-i-det-grona/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Linamaj 17, 2012 kl. 12:13
  • Svara

  Åh vad mysigt med frukost utomhus. Jag får snällt hålla mig inne ett tag till. Men ja, jävla pollen. Hoppas ni fick en mycket trevlig förmiddag i det gröna!

   • maj 17, 2012 kl. 15:01
   • Svara

   Jättemysigt! Men stackare, hoppas att det lättar snart!

  • Tofflanmaj 17, 2012 kl. 18:55
  • Svara

  Vilken häftig tradition! 😛

   • maj 17, 2012 kl. 19:00
   • Svara

   Väldigt trevligt!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.