Går vidare

Nya äventyr, ja. Arbetsförmedlingen, alltså. Ska åka och träffa min arbetsförmedlare för att diskutera framtiden och göra en ny planering. Jag gillar honom, han är inte alls dum. Inte för att det spelar så stor roll om man ser till helheten, men det är alltid skönt när det känns som om någon är på samma sida. Jag antar att vi ska prata om en ny praktikplats eller arbetsträning någonstans, och jag har ingen aning om var jag skulle passa. Det vore så mycket lättare om jag visste… Men det är väl trial and error som gäller i mitt fall.

Han hade skickat ett förslag med en kalkyl för lönebidrag till min tidigare praktikplats, men inte fått svar. Fast jag vet ju att det inte fick kosta arbetsplatsen något för att de skulle kunna ha mig, och det gjorde det ju. Dags att gå vidare. Undrar förresten varför jag inte har fått någon kallelse till det där mötet där vi skulle lära oss fylla i en blankett? Hahaha! Lika bra det. Äh, skitsamma, vi får se vad det blir av mig. Jag önskar bara verkligen, verkligen att jag kunde jobba hemma. Då hade mina gigantiska problem blivit obetydligt små. Men var hittar jag ett sånt jobb…?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/gar-vidare/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Christinamaj 10, 2012 kl. 09:00
  • Svara

  Undrar hur det skulle vara att bo i något som heter så. Skulle man bli stressad eller skulle man vara bara framgångsrik av bara farten liksom? 🙂
  Lycka till med af och ha en skön och bra torsdag. Men du,glöm inte paraplyet! 🙂

   • maj 10, 2012 kl. 09:08
   • Svara

   Ja, hade man blivit framgångsrik hade det nog varit världens största stad! Tackar, ska leta fram det på en gång!

  • Tofflanmaj 10, 2012 kl. 09:17
  • Svara

  Jag hoppas att det blir ett bra möte, men önskar att jag hade några idéer som kunde funka…

   • maj 10, 2012 kl. 09:51
   • Svara

   Det hoppas jag också! Eftersom jag inte själv har någon aning så förväntar jag mig inte att någon annan ska veta heller. 🙂

  • Linamaj 10, 2012 kl. 10:12
  • Svara

  Hoppas det kommer gå bra och att ni hittar en plats som du trivs på 🙂 Det är jätte svårt det där vad man vill göra. Jag är utbildad undersköterska, men har lessnat på det. Vad gör man då utan att behöva jobba i vården och så har man bara vårdutbildning. Har ju ingen större lust att börja plugga igen…

  Hoppas du får en bra torsdag!

   • maj 10, 2012 kl. 11:44
   • Svara

   Nä precis, plugga känns sådär… Det lutar ändå åt någon form av studier, om det inte blir något över sommaren. Blä. Tack detsamma Lina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.