Hjul

Jag och älskaren R åkte iväg på stora äventyr i går kväll. Storhandling, hämtning av släp som ska besiktigas i dag (det heter inte besiktas!), och så hämtning av paket till R. Hjul till motorcykeln, igen. Tre stycken den här gången, fast de hade tydligen ingenting att göra med den endaste lilla hjul han hämtade i Örebro häromsistens. Och det här var tre bakdäck, jag fattar ingenting. R hälsar att det är kul med hjul.

Hjul

Vi såg en skitful pudel på vägen. Pudlar är nästan alltid fula, men den här var extremt ful. Den hade ganska lång päls, förutom från midjan och neråt, typ. Där var den helrakad, och hade inte ens bollar runt fötterna. Öhh, va? Har aldrig sett något liknande, och det var helt galet fult. Måste vara kallt om röven. Växelvarm pudel?

Hur som helst, shoppingen gick snabbt och smärtfritt. Köpte två av allt, eftersom vi kan ha igång kylskåpet på lantstället nu, och vara där lite mer framöver. Det verkar som om vi åker någon gång i eftermiddag redan, och passerar Martin Olsson storcash på vägen för att fylla frysen där med kött och annat gott att grilla. Om man ska sätta igång med den där jäkla packningen nu då kanske…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/hjul/

2 kommentarer

  • Tofflanmaj 4, 2012 kl. 13:17
  • Svara

  Men jag fattar inte det där med alla hjul. God hjul, liksom, men var ska alla sitta? En MC har väl bara två? Jag tycker att du ska utreda frågan GRUNDLIGT med R!

  För övrigt hade jag en dvärgpudel när jag var barn och hon var inte ett dugg ful, bara skitsöt. Hon klipptes inte så att rumpan blev bar, typ Kalle Anka, utan lika mycket/litet på hela kroppen. Hon var dessutom en riktig karaktär! Lika lat som sin lill-matte, t ex… 🙄

   • maj 4, 2012 kl. 13:29
   • Svara

   Han har vägrat förklara, bara för att jag inte heller fattar! Men någon gång har han sagt att de slits olika mycket, och jag antar att det är något sånt. Och så ett särskilt hjul till varje underlag…
   Om pudlar är pyttesmå kan de vara okej! Sådär små så att de ser knäppa ut. Men såna där stora kungspudlar ger mig lite kräkreflexer. 😕

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.