Inte så strålande utsikter

Vi tänkte åka till lantstället i kväll, det var ett tag sedan vi var där nu. Häromdagen när jag kollade vad det skulle bli för väder där ute, var det ett stort svart moln med snöblandat regn på lördagen. Det kändes väldigt konstigt, med tanke på att jag satt på balkongen och solade, iförd bh och shorts… När jag kikade i går hade utsikterna förbättrats, lite regn på fredag och dis på lördag. Sol på söndag. Duger åt mig, bara det inte blir någon jävla snö.

Sol och dis, väder

Jag hatar kyla och snö. Hatar. Men så har det inte alltid varit, det är ganska nytt. För två-tre år sedan, när ryggen började bli outhärdligt smärtsam, kom även den känslan. Jag tror förresten att jag ska hänga undan min vinterjacka i dag. Och packa lite saker inför helgen. Tvätta. Kul, va? Skönt att ha det gjort nu i alla fall, för på tisdag tidigt som fyfan flyger jag till Umeå och smärtkliniken. Om det blir som sist så lär jag inte få något mer nyttigt gjort resten av veckan när jag kommer hem. Vad ska du göra i helgen?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/inte-sa-stralande-utsikter/

2 kommentarer

  • Tofflanmaj 4, 2012 kl. 13:20
  • Svara

  Jag ska ut till Fästmön och barnen i morgon och på kvällen (lördag) ska hela bandet ut och käka födelsedagsmiddag med mig! Äta bör man, annars dör man. Men det blir nog bara mat och inga bullar, kakor eller tårtor…

   • maj 4, 2012 kl. 13:30
   • Svara

   Vad mysigt! Inte ens en endaste liten bulle?

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.