Jubileum på bloggen!

I dag och i denna stund är det dags att fira! Visserligen är jag ju precis på väg till syrrans födelsedagskalas, men jag tänker fira dubbelt. Det här är nämligen inlägg nummer 1000 här på bloggen! Inte illa pinkat, med tanke på att det bara är nio månader sedan jag började. Jag tänker fira med att ta en extra kaka, klappa mig själv på huvudet lite grann och påminna er om några arga höjdpunkter, och några funderingar och reflektioner hittills.

Skåla i öl, fira

De nästföljande tusen inläggen blir förhoppningsvis bitvis mer positiva. Jag har i alla fall, tack vare bloggen, haft något att göra under betydligt mer än tusen tillfällen de senaste nio månaderna, och det är mycket värt. Ni kommer inte att slippa mig, så det är lika bra att ni vänjer er.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/jubileum-pa-bloggen/

2 kommentarer

  1. Jag ser fram emot nya inlägg, men gillar mest dina arga(ste) inlägg! Du är en mästarinna på ironi, jag skrattar så jag tjuter ibland!

    Kör hårt och GRATTIS! 😛

    1. Hahaha, tack snälla!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: