Kalas och bio

Det har verkligen varit fullt upp den här veckan (med mina mått mätt alltså). Återhämtning efter lantstället, smärtkliniken i Umeå och så mötet hos Arbetsförmedlingen. Allt som allt en sjukt jobbig, men bra vecka. I morgon ska jag på kalas hos min syster, hon fyllde ganska jämnt för någon vecka sedan.

Kalas är bra, och oftast gott. Hittade en present i Umeå, som förhoppningsvis uppskattas, annars hoppas jag att hon säger till att hon vill byta! Det är så sjukt svårt med presenter till en del personer, medan andra är hur lätt som helst.

Vi ska gå på bio på torsdag kväll också. Fick några biobiljetter, så för en gångs skull har jag möjlighet att bjuda på något kul. Det händer inte ofta… Apropå bio förresten, de senaste åren har jag knappt gått på bio över huvud taget, men sedan jag flyttade hit för två år sedan har det blivit riktigt många besök. Säkert fem stycken!

Det är mycket för mig, dels är det svårt att sitta i två timmar i obekväm stol med folk runtomkring, och dels har jag svårt att koncentrera mig på en film när det gör ont. Film är inte alls lika kul längre, men det är trevligt att gå på bio i alla fall. Mmm, popcorn!

I dag är det tomt på schemat. Ska kolla lite mer om vad de där utbildningarna innebär, och uppdatera mig lite mer om vad som har hänt i världen. Se över finanserna. Ringa farmor. Kanske måla naglarna. Boka in fika med vännerna. Stora planer…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/kalas-och-bio/

2 kommentarer

  • Tofflanmaj 11, 2012 kl. 10:38
  • Svara

  Anna och jag gick på bio för första gången förra året. Vi gick till och med två gånger! Det var jätteroligt och gott med popcorn. När jag fyllde år nu fick jag totalt 500 pix i biopresentkort, så förhoppningsvis blir det snart fler biobesök! Bio är roligt och när man inte gör det så ofta blir det en riktigt stor grej.

   • maj 11, 2012 kl. 11:05
   • Svara

   Ja, precis, det är det för mig också. Och det är kul att kunna bjuda någon gång ibland! 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.