Källargym

Det står en massa soffor i gymmet. Varför? Jag vet inte. Jag har aldrig sett någon sitta i dem. Hur som helst, de är ganska piffiga, men förmodigen ingenting jag skulle vilja ha hemma. De är lite små, och plastiga. Skulle tro att det bara ryms två feta rövar i dem.

orange soffa på friskis & svettis gym

Jag kan tycka att det hade varit en bättre idé att se till att det finns stänger och redskap som passar alla, men de har väl någon image om att det ska vara trevligt i lokalerna. Men det skiter jag fullständigt i. Jag har ingen lust att betala för fina lokaler i en historisk byggnad, när jag bara är där för att träna. Varför är det så dåligt om sunkiga källargym i Stockholm? Och varför finns det inte ett enda gym i närheten av där jag bor? Bleh. Tips, någon?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/kallargym/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanmaj 10, 2012 kl. 21:18
  • Svara

  Fy f*n vilken orange och snygg soffa!!!! 😛

   • maj 10, 2012 kl. 21:24
   • Svara

   Hahaha, jag anade att du skulle gilla den!

  • Feddanjuni 13, 2012 kl. 18:03
  • Svara

  Nu vet jag inte var du bor men Täby Atletklubb och Stockholms Atletklubb(”Gruvan”) är alla billigare och sunkigare än kedjegymmen.

   • juni 13, 2012 kl. 18:09
   • Svara

   Bra tips! Tack!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.