Kinderägg

Jag och älskaren R köpte varsitt Kinderägg. Chokladen är så himla god, faktiskt en av mina favoriter. De små gula äggen inuti är alldeles utmärkta att ha som pillerburkar att ha på resan eller i handväskan. Hur som helst, jag öppnade mitt och byggde ihop den här coola trehjulingen!

motorcykel trehjuling, leksak kinderägg

Sen var det Rs tur att öppna. Han hade ju ganska höga förväntningar, när jag fick en så cool pryl (tyckte han). Han älskar motorcyklar. Hahahaha, jag skrattade som fasen när jag såg hans min efter att han öppnade sitt. Kolla! Haha!

hund med frukt på huvudet, leksak kinderägg, rio

En hund med något som vi tror var en klase bananer och lite annan frukt på huvudet, från någon barnfilm, Rio? Man behövde inte ens bygga ihop den på något sätt, vilket nedköp för en ingenjör som R! Hahaha!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/kinderagg-2/

8 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Självklart ska jag titta in på maxtrafik, tack för tipset!

  1. Varsågod 🙂

 2. Sv: Registrerat mig på maxtrafik nu. Får vi hoppas du har rätt 🙂

  1. Ja, verkligen! Det startade för typ två timmar sen, så det tar väl ett par veckor innan det hittar dit folk. Bjud in dina bloggvänner!

 3. Ska ta och regga mig där, tack för tipset :9

  1. Bjud in alla bloggvänner också! 🙂

 4. Såg du den där fula pappersbollen med gubbansikte på som mamma fick i sitt kinderegg i påskas? Jag la ut en bild på den. Om jag hade varit unge och fått den hade jag blivit skitförbannad! 🙁

  Motorcykeln var cool, men vad 17 fick R för nåt missfoster???

  1. Ja, hahaha! Nån figur från en film jag aldrig hört talas om, hur kul är det!?

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.