Kladd

Mår mycket bättre i dag, det var riktigt risigt ett tag i går kväll! I kväll ska jag gå ut en sväng. Först käk på en av mina favoritkineser, och sen till Fotografiska museet i stan med en vän och tidigare kollega från när jag arbetstränade på Läkare utan gränser. Det ska bli riktigt kul, men det är först i kväll. Vad mer? En promenad kanske. Det ser ut som om jag borde vattna blommorna också…

Nämnde jag att det blev kladdigt när jag bakade skumbollar ? Jag kan inte poängtera det tillräckligt mycket, för se vad jag hittade i kylskåpet – hängandes i toppen, från ett vanligt hyllplan av galler. Hahaha!

Kladdigt att baka skumbollar med italiensk maräng
Jag har lite svårt för kladdiga saker. När jag var liten ville jag inte rulla chokladbollar, för det blev så vidrigt kladdigt på händerna. Att knåda kladdig deg, eller gräva runt med händerna i smutsig jord intresserar mig inte heller. Rent och torrt, tack. Och inga skumbollar hängandes från hyllor i kylen.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/kladd/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  1. Underbart! Skumbollen ser ut som en sovande fladdermus! 😛

    1. Hahaha, ja, den vaknar på nätterna och äter upp all min ost, eller nåt… 😀

      1. Elak sak, den dära fladdermusen! Måste nog hjälpa dig att äta upp dem nästa gång! 😈

        1. Jag såg just ett program om bland annat kvalster som lever på ost. De kallas ostor, och är de som gör att gammal ost kan kännas lite dammig eller kornig på ytan… Gammalt ostor-bajs… 😥

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: