Konst(igt)

Det stod en riktigt trevlig möbel på hotellrummet den här gången, en schäslong! Himla skön var den också. Sist var jag inte ensam på resan så vi hade ett dubbelrum, men det här rummet verkar vara nästan lika stort. De verkar dock inte riktigt ha rett ut det här med vad som är rogivande och vacker konst.

ful tavla på hotell, scandic plaza umeå
Det ser ut som en dyster viking med svärd, och så någon som kastar något i en vattentunna. Hela grejen ser ut som en bild ur serien Assar, ungefär. Jag gillar Assar, men inte på väggarna… Nä, lägsta betyg för konsten, igen. Och gardinerna… Inte för att jag bryr mig nämnvärt, men någon måste ju ha lagt ner ganska mycket tankeverksamhet bakom rummens inredning. Det är ju ändå en stor hotellkedja.

Mår inte alls så himla dåligt den här gången, tack och lov. Det var ju skönt att slippa hela vägen i bil, det tog lite för mycket på krafterna. Och så har jag inte behövt utvärdera smärtan timme för timme den här gången, så jag kunde mosa i mig ett par värktabletter redan när jag kom dit. Trött är jag, så förbannat trött, men det går alltid att sova hemma sen om det blir dåligt i natt också. Ligger och vilar, men somnar aldrig, det blev ingen tupplur förut heller. Saknar min säng…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/konstigt/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Visst försöker ’gubbarna’ på tavlan ha ihjäl varandra? Vilken hiskligt ful sak!!!!
  Önskar dig en god natt!

  1. Jag tror det! Eller ja, det är lite osäkert vad de faktiskt gör, men det var min första gissning också! Tack och detsamma!

 2. Knappast någon munter sak – det där på väggen. Hoppas du får sova gott :).

  1. Verkligen dyster, undrar hur människan som valde ut den tänkte! 😀 Tack så mycket och detsamma önskar jag dig!

 3. Jag tycker att du ska donera en av dina akvareller till hotellet, kanske Kiss & Bajs nr 2..?

  1. Haha, kanske kan byta en mot en gratisnatt? 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: