Krossar glas

Så här gick det när jag diskade efter lunchen i dag, som för övrigt bestod av omelett. Jag tappade ett fult glas, som jag inte ens gillar, på resten av sakerna i diskhon så att ett fat och en mugg fick sönder. Min favoritmugg! Faaaan! Jag fick två stycken sådana av syrran för typ en himla massa år sen, och den ena dog för några år sen. Det fula glaset höll minsann… Det syns inte så bra, men muggen sprack ända ner till botten!

Krossad tallrik och höganäs mugg med spricka
Ja jävlar, så irriterande. Det blir förresten ingen utgång i går kväll heller, för min kompis är precis som jag lite trasig ibland. Eller som hon själv säger: ”Kroppen är dum.” Det stämmer så bra. Och jag förstår så väl att man måste ställa in saker med kort varsel ibland! En del fattar inte det, hör av sig mer och mer sällan och försvinner sen i periferin. Jävligt dumt. För mig gör det ingenting, det blir fler tillfällen, och jag försvinner i alla fall inte bara för att någon inte orkar eller mår dåligt ibland.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/krossar-glas/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Christinamaj 19, 2012 kl. 07:08
  • Svara

  God morgon! Irriterande det där. Favoritmuggar är inte lätta att ersätta och kaffe smakar så mycket godare i en sådan. Konstigt egentligen för en mugg är ju en mugg.
  Ha en fin lördag och du – idag behövs inte paraplyet tas med. 🙂

   • maj 19, 2012 kl. 09:18
   • Svara

   Visst gör det! Himla konstigt att sånt faktiskt spelar roll! Tack detsamma, och stackars dig som är uppe så tidigt!

  • Tofflanmaj 19, 2012 kl. 10:16
  • Svara

  Jävla glas! Du får helt enkelt dreja dig en ny favoritmugg, kanske nåt att göra på lantstället??? Krukmakeri, alltså..?

   • maj 19, 2012 kl. 10:22
   • Svara

   Det är lite kul att du sa det, ”svärmor” höll på med sånt i många år, och det finns saker i överflöd! Jag ska försöka utse en ny bland de jag redan har, och går inte det ska jag skaffa en ny. Sådetså. Kanske en senapsburk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.