Lite mätt

Frukostbuffé, ljuva hägring i dessa trötta ögon! Bacon, äggröra, stekta tomater, rökt kalkon, melon, västerbottenost och hjortronsylt i nästan absurda mängder. Ljuvligt. Med lite tur klarar jag mig utan riktigt käk innan jag åker. Alltså, ni fattar väl ungefär hur mätt jag är nu!? Folk ska inte äta så mycket som jag gjorde. Fy mig! Men jag åt faktiskt ingen riktig mat i går kväll. De restauranger som var öppna i närheten var alldeles för dyra, så jag tog med mig det här till rummet och kalasade på – till halva priset.

middag bestående av chips, hallon, banan, smoothie och tomater
Det jag inte orkade i går är förhoppningsvis nog för att hålla mig nöjd tills jag kommer hem. Haha, vad snål jag är! Hade kunnat skippa godsakerna, men vad fan. Det är faktiskt synd om mig just nu. Nu ska jag ligga och smälta maten en timme innan jag rör på mig, sen ska jag ut och knalla runt lite innan det är dags för tortyr igen. Om det inte börjar regna, det vill säga. Risken är överhängande…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/lite-matt/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Christinamaj 9, 2012 kl. 08:59
  • Svara

  Jag tycker också att det är dyrt att äta i Umeå. Borde det inte vara billigt med tanke på alla fattiga studenter som väl gillar att gå ut?
  Tålig du är! Man blir klart imponerad av din envishet.
  Ha en bra hemfärd!

   • maj 9, 2012 kl. 09:06
   • Svara

   Rimligtvis! Jag blev riktigt förvånad faktiskt. Tack!

  • Tofflanmaj 9, 2012 kl. 19:19
  • Svara

  En stor del av kostcirkeln är representerad och det är ändå bra jobbat, Klara! 😀

   • maj 9, 2012 kl. 20:23
   • Svara

   Visst är den! Saknas lite protein, men det fick jag en överdos av till frukost i stället!

  • monicaschmaj 9, 2012 kl. 21:29
  • Svara

  Kan du inte bo på patienthotellet? Käre H bodde där gratis mellan undersökning och operation. Nu är han hemskjutsat i bårtaxi (gratis) med borttagna skruvar och stag i en påse.

   • maj 9, 2012 kl. 21:33
   • Svara

   Det ligger på andra sidan stan, så då måste jag ändå ta taxi om jag ska någonstans. Dessutom är smärtkliniken privat, så patienthotellet kostar som vanligt om jag skulle bo där. Det finns inga såna här behandlingar på sjukhusen, och därmed får man tyvärr varken resa eller boende betalt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.