Måttligt road

Satt ute på balkongen i bara shorts och linne och solade en liten stund på dagen. Så himla skönt, förutom ett par svala brisar som lugnade ner sig på dagen, och höga pollenhalter som gjorde att jag nös konstant. Skippar D-vitaminpillret i dag, men tar extra Alvedon och Tramadol för att palla med bio. Var faktiskt inte alls särskilt sugen, och det blev inte bättre av att jag var tvungen att åka in till stan ganska tidigt heller. Folk och demonstrationer och skit överallt.

Hoppas få hjälp med att få upp min fina lampa som jag köpte häromdagen snart. Himla tjusig grej. Det vore kul att få upp lite foton och grejer på väggarna också, kanske lagom tills att jag bott här i två år… Det saknas ramar, det ska borras i väggar och annat jobbigt. Sen. Alltid sen. Jaja, nu är det dags för film, om vi får några biljetter…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/mattligt-road/

2 kommentarer

  1. Lugn du med tavlor ;). Jag bodde i min nuvarande lägenhet i 4 år innan jag fick upp tavlor i vardagsrummet. Jag har haft flera tavlor men har på nåt vis inte fått tummen ur och hängt upp dom. Nu hängde min kära mor upp dom då hon var och hälsade på mig ifjol så nu är det lite mysigare och inte lika kalt hos mig haha. Några tavlor och någon lampa gör under 🙂

    1. Verkligen! Jag har några som jag vet exakt var jag vill ha dem och så, men de kommer aldrig upp… Jobbigt att släpa hem ramar också, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.