Miljoner matkassar

Sådärja, nu är vi framme och installerade på lantstället. Himla meckigt att handla och ta med så mycket mat så att man verkligen fyller kylen, frysen och skafferiet för en lång tid framöver, men det är ju skönt sen. Tror vi hade tio matkassar med oss, hahaha! Lägg sen till handdukar, sängkläder, kattmat och muggpapper… Inte kul att ta hand om all mat, och dela upp megaförpackningarna i mer portionsvänliga sådana. Inte kul alls. Men “svärmor” hade käk färdigt åt oss sen, skönt.

Resten av kvällen händer det nog inte så mycket. Jag orkar i alla fall inget mer, och kommer nog mest att sitta i pungsoffan och beundra utbudet som finns på TV när man inte har någon digitalbox. Röv. Regnet har hittat hit, så ut tänker jag inte gå. På söndag ska det i alla fall bli kanonbra väder, och det betyder med allra största sannolikhet att jag är rosa på måndag. Snyggt.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/miljoner-matkassar/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Låter ändå som att det kan bli en bra helg. Det är ju rätt mysigt att sitta inne och äta gott och bara umgås när det regnar. Ha en skön lördag!

  1. Ja, det kommer att bli bra! Tack och detsamma och kram!

 2. Jag har redan lyckats bränna mig på axlarna. Det var däremot inte så smart att lägga sig på spikmattan på kvällen sen. Hur tänkte jag där?!

  Låter skönt med en helg på landet. 🙂

  Ha det så härligt i helgen trots regndroppar.

  1. Hahaha, det låter som något jag skulle kunna göra också! Fast det glömmer man till nästa år, såklart. 😛
   Tack, det ska verkligen bli skönt, hoppas du får en fin helg också!

 3. Tack för tipset ska kolla in där 🙂

  1. Bjud in dina bloggvänner sen också!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.