Nästan på konsert

Det var 28 grader i lägenheten när jag kom in i går morse, ingen höjdare alls. Sov en stund, och drömde först att syrran försökte döda mig (fast jag kommer inte ihåg hur, jag vet bara att jag var rädd), och sen i en annan dröm att älskaren R räddade livet på mig. Jag satt fast i ett skåp i ett hus som sjunkit ner i havet. Han behövde ett passerkort för att komma in i rätt rum, så han var tvungen att ha en kalsongmodell med sig. De var tydligen de enda som hade rätt kort till det rummet. Logiskt och bra. Det var ingen läskig dröm, för det fanns luft kvar, och det var ganska spännande att bli räddad. Helt normalt.

I går kväll åkte vi till stan i hopp om att hitta några billiga konsertbiljetter till Ozzy & Friends. Till och med ett par timmar efter insläpp, och det första bandet redan spelat, försökte försäljarna få 500 spänn för en biljett. Glöm det! Vi köpte glass och kaffe och slog oss ner på gräsmattan bakom Stadion i stället, och hade en riktigt mysig stund. Musiken hördes bra, och vi slapp all trängsel.

Arga Klara i solen utanför Stadion
Och trängsel var det, i mängd! Konstigt nog var riktigt många så fulla att de inte kunde fokusera på något, redan vid åttatiden. Om man ändå ska gå och se en konsert, som kostar en hel del pengar, inte fan blir den bättre av att man knappt kan stå. Övervintrade hårdrockare kom fram ur alla skrymslen och vrår, en majoritet överraskande feta och slitna. Idioter samlas och skriker och knuffas, utan hänsyn, bara för att de tror att allt är okej på konsert. Newsflash: Det är det inte! Vi hade det trevligt på vår lugna gräsplätt i alla fall. Black Label Society var bra som alltid, och Ozzy verkade förvånansvärt pigg. Sen kväll, skön säng.

Luftballong i skymningen över stan

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/nastan-pa-konsert/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanmaj 26, 2012 kl. 10:03
  • Svara

  Å vad jag gillar din slutbild! 😛

   • maj 26, 2012 kl. 10:12
   • Svara

   Ja, det vara bara så fint, och mysigt att ligga där i stället! Den perfekta försommarkvällen. Allt som saknades var ett sånt där elektriskt myggracket! 😀

  • Per Amaj 27, 2012 kl. 00:27
  • Svara

  Jag drömmer också alltid om kalsongmodeller. Undrar vad det betyder. Mina är kvinnliga. Och dom har kalsongerna på huvudet

   • maj 27, 2012 kl. 08:08
   • Svara

   Haha, hmm! Det kanske är en omskrivning av att stoppa huvudet i sanden? Eller av att någon är så ful att de måste ha en påse på huvudet när man har sex (sen lägger man till frågan: ”papper eller plast”, höhö)?

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.