Ny chans på stan

Jag fick en ny chans med älskaren R på stan i går kväll. Han var ju så grinig och sur i söndags, att han insåg att det inte blev särskilt kul för mig… Han ville ändå ut och röra på sig, efter att ha sovit mest hela dagen. Han var febrig kvällen innan och stannade hemma från jobbet, men framåt eftermiddagen blev han riktigt pigg. Jag var däremot inte i särskilt bra form, men lite tramadol, en dusch och en snygg klänning senare så syntes det bara på hur dåligt jag gick.

Vi åkte till Östermalmshallen och tittade på mat, och jag drömde mig till en verklighet där jag köper kött och fisk där efter dagsbehovet. Not gonna happen. Det är kul att bara gå där och glo, lukta, smaka och fascineras över det fina folket. Hela huset lutar, och därmed även golvet, så jag klarade bara av några minuter där inne. Fyllde tiden med att kolla på vaktlar, miljoner sorters salami och skinka, och så en och annan ful fisk.

ful fisk ligger på is i östermalmshallen
Vi åt en toast, jag köpte en bok, sen klarade jag inte av det längre. Det gjorde för ont, så vi åkte hem redan efter en timme. Dåligt. Ungefär så här dåligt, som murklorna de sålde.

torkade murklor med giftsymbol
Det är inte bättre i dag heller, men jag tänker inte åka någonstans. Jag ska läsa lite och bättra på kunskapsbanken, hacka något i småbitar med mina nyslipade knivar, och tvaga mina sängkläder. Fy fan vad roligt.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/ny-chans-pa-stan/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: