Odjur

Såg en himla massa djur under helgen och på väg hem i går. Några harar, ett helt gäng rådjur, en hjort, en skitstor räv, hägrar, vråkar, några söta små lamm, en älgko, och det värsta av allt – tre myggor. Myggor, redan!? Nä, nån måtta får det vara. Vi är ganska förskonade från mygg på lantstället, eftersom det ligger vid kusten och det blåser en hel del. Om man inte går in i skogen så klart, då svärmar de. Men några modiga jävlar dyker alltid upp för att förpesta tillvaron. Redan, alltså.

Mygga, odjur

Jag brukar alltid få stora bulor när jag blir myggbiten, så kliar de i en vecka eller så. Det var inte så farligt för några år sedan när jag bodde uppe i norr (där myggen var mångfalt fler), men då kanske jag blev immun? Hur som helst, jag tror jag ska skaffa en sån där liten elektrisk racket att mörda de små asen med. Svinga vilt omkring mig när jag är ute på kvällarna. Undrar om de är starka nog för att ta en och annan bålgeting också…?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/odjur/

2 kommentarer

  • Linamaj 7, 2012 kl. 15:43
  • Svara

  Jag har också sett att någon enstaka mygga har irrat sig fram. Jag som är pollenallergisk och äter allergitabletter känner inte alls av myggen när dom bits. Dessutom verkar dom inte tycka om mig något speciellt heller. Riktigt skönt!

  Hoppas du får en bra måndag!

   • maj 7, 2012 kl. 16:16
   • Svara

   Åhh, smart! Jag är också allergisk, men inte så att jag dör, liksom. Kanske ska prova, bra tips! 😀 Tack detsamma till dig!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.