Packa upp och packa om

Sådär, då var helgen på lantstället slut. Jag har inte gjort något särskilt kul, för ryggen mådde inte alls bra av sängen. Det tar ett tag att ställa om till både säng och lantluft. Har varit trött mest hela tiden, men ändå haft ganska trevligt. Ätit god mat, njutit av solen och gott sällskap. Förutom att det stormade ganska mycket i lördags så har det varit hyfsat varmt och skönt, och jag kommer att bli lika rosa som jag trott. Såg det här fina trädet på vägen, jag tyckte det var lite roligt. Världens största slangbella. En tredje liten stam vill vara med också!

träd med två stammar, tall
Om jag orkar ska jag åka till stan i morgon och leta efter ett hardcase till lilla datorn, så jag slipper ha hela stora datorväskan med mig om jag ska någonstans. Vi får se, det är inte nödvändigt. Måste planera och packa ett par saker till Umeå-resan på tisdag morgon, fy fasen. Men först, packa upp och bädda ner mig i en skön säng. Tänkte gå upp i ottan i morgon bitti, så att jag somnar tidigt på kvällen också, måste nämligen upp senast klockan fem på tisdag… Huuu, det var länge sen.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/packa-upp-och-packa-om/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanmaj 6, 2012 kl. 20:52
  • Svara

  Hoppas du får sova gott och att det går bra att resa till Umeå. Att behandlingen gör nytta kommer du att bli varse, jag är säker på det.

   • maj 6, 2012 kl. 21:08
   • Svara

   Tack! Jag lär sova gott i min egen säng i natt!

  • Christinamaj 7, 2012 kl. 06:35
  • Svara

  God morgon!
  Hu, jag vet, fem är en bedrövlig tid att behöva kliva upp på. Hoppas du sovit gott och att solen skiner på dig också – här är den strålande!

   • maj 7, 2012 kl. 07:37
   • Svara

   Jajamen – tack!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.