Paj och diagram

Tillbaka på lantstället igen, och jag ska baka en paj! Det ska bli ganska dåligt och tråkigt väder hela veckan, så särskilt mycket utomhustid lär det väl inte bli. Jag får ägna mig åt något annat, kanske ska kolla igenom kursmaterialet svärmor hade kvar från Arbetsförmedlingens datorkurs och se vad jag har att vänta. Eller då kanske jag bara blir ledsen och frustrerad…

Förhoppningsvis kommer all information om alla praktiska detaljer den här veckan. Om inte, så blir jag sur. Det ska inte vara mitt ansvar att se till att programresor är beställa, eller att det finns höj- och sänkbara bord och mousetrappers. Och vad är det tänkt att jag ska göra om det inte finns? Det är ju trots allt dokumenterat att jag behöver sånt. Det viktigaste eller roligaste jag ska göra i dag har ingenting med det att göra i alla fall. Jag ska baka en rabarberpaj!

Rabarberpaj i närbild. Paj.

I kväll jag sitta på verandan (om det inte spöregnar) tillsammans med fina R och avnjuta paj med vaniljsås. Hans vita t-shirt, alltså den bleka, nakna huden där han inte ser ut som en kräfta, lyser nästan i mörkret. Jag skrattar varje gång jag ser skillnaden, det kommer ta ett år innan färgen har jämnats ut! Hahaha!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/paj-och-diagram/

3 kommentarer

  • Linneamaj 29, 2012 kl. 18:52
  • Svara

  Hejsan,har just nu veckans blogg hos mig. Jag blir jätteglad om du är med. Kram
  https://linneanordqvist.blogg.se/2012/may/veckans-blogg-v22-vinnare-ny-omgang.html

  • Tofflanmaj 29, 2012 kl. 20:16
  • Svara

  Ha ha, han måtte vara självlysande i mörkret! 😀 Har han mycket svid???

   • maj 29, 2012 kl. 20:40
   • Svara

   Jajamen! Nu börjar det dämpas och jämna ut sig lite, fast det är fortfarande så mycket att det är svårt att hålla käften!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.