Rabarberpajen

Som jag sa tidigare, så skulle jag ju baka en rabarberpaj i går! Vem som helst kan baka en smulpaj, och det är så sjukt gott! Jag gillar bara frukten egentligen, så jag skrapar bort det mesta av torra smulet, och blöter ner resten med vaniljsås. Då blir det gott! När den var klar skickade jag ett MMS till älskaren R och sa att jag skulle gå över till hans föräldrar och äta upp den. Det var inte populärt. Så här såg den ut i närbild! Den blev faktiskt sjukt god, och jag överväger att laga jävligt många pajer av olika slag i sommar. Vi åt så mycket att vi fick i magen. På riktigt.

Rabarberpaj smulpaj i närbild
I dag händer det väl inte så mycket, skulle jag tro. Det är inte så fint ute, och ska bli ännu sämre under resten av veckan. Funderar på att måla något, men jag vet inte riktigt vad det skulle vara. Och så ska jag genomsöka svärmors örtträdgård och sno något gott att ha till middagen. I går var de ute och fiskade strömming som de rökte, det var sjukt gott. Ska följa med svärmor till staden och handla lite också. Nja, vi får se vad det blir av det hela.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/rabarberpajen/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: