Ragga på Wordfeud

Tydligen kan man använda Wordfeud och andra spel-appar i telefonen där man kan spela med slumpmässigt utvalda personer som kontaktannons också. I går fick jag en spelinbjudan som jag tackade ja till, och människan på andra sidan, Gabriel, utnyttjade forumet till något helt annat än spel. Han började småprata lite, sen kom frågorna om min ålder och civilstatus. Vi spelade på en stund, men sen började han prata sex. Öh, va, ragga på Wordfeud?

Telefon

Hade jag varit sugen att “se på något hårt“, eller om jag ville träffa någon, så hade jag väl knappast ägnat mig åt ragga på Wordfeud? Nä, Gabriel, du får lägsta betyg både för tillvägagångssättet och raggningsreplikerna. Jag kan komma på tiotals sidor som lämpar sig bättre för ändamålet, varför förstöra någons spel bara för att man ligga? Så fort han fattade att han inte skulle få napp med mig, så avslutade han spelet och försvann. Idiot.

Jag googlade lite på fenomenet, och det verkar som det är ganska vanligt bland killar som är unga, dumma eller osäkra. Är det bara jag som är helt bakom, som använder Wordfeud till att faktiskt spela? Någon mer som har blivit raggad på i Wordfeud, eller något annat spel där man kan skriva meddelanden till varandra? Chansen att lyckas måste vara riktigt, riktigt liten, eftersom man går in i spelet med ett helt annat syfte. Patetiskt. Jag utmanar alla Wordfeudraggare att säga era klyschor och töntiga fraser till mig på riktigt i stället. Inte för att jag tror att någon vågar, men det är kul att få skratta lite åt någon som gör bort sig totalt.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/ragga-pa-wordfeud/

12 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Hahaha, detta var riktigt roligt! Tyärr är det nog så att folk är lagom patetiska och tar varje tillfälle i akt. Lite desperation över det hela också eller kanske bara rent utav störd person? Gabriel kanske inte alls spelar Wordfeud utan har det JUST som en annons.
  Har ej blivit raggad på WF(vilken tur), kan kanske bero på att jag har ett foto på mig som liten tös! 😀

  1. Så är det nog! Jag tror mer att det är desperation som styr, eftersom det tydligen är ganska vanligt! Jag är dessutom ganska säker på att han använde ett fuskprogram. 😀 Vänta bara, snart råkar du kanske ut för det också!

 2. Det där har jag oxå varit med om. Hallå?! Ligga å prata sex och vilja dejta någon. Nja… Därför har jag min häst som profilbild nu för tiden 😛

  1. Haha, vafan liksom!? Smart, jag ska byta till en bild på en gammal gubbe.

   1. Ja man får inte vara dum 😉

    1. Verkligen inte!

 3. Sånna idioter finns det tydligen överallt, själv har jag råkat ut för sånna ofta, oavsett om jag spelar yatzy eller nåt annat spel på nätet. Jag svarar inte på sådana frågor längre, det slutar oftast med att dom slutar spela när spelet är slut. Jag tror oxå det är väldigt vanligt. Varför är sånna idioter inte på kontaktsidor? Det är ju där man ska hitta dejt, inte på spelsidor. Nåväl, tur man bara kan låta bli o svara så slipper man dom. Ha en underbar dag 🙂

  1. Oj, där ser man! Ja, det är bara så irriterande när man faktiskt vill spela! Tack detsamma och lycka till i speldjungeln!

 4. Man slutar aldrig att förvånas… Jag hade en som bara skrev riktigt snuskiga ord… riktigt snuskiga ord…. resignade den omgången efter några drag.

  1. Hahaha! Det förstår jag, man undrar hur fan folk är funtade!

  • Nillajuni 4, 2012 kl. 23:20
  • Svara

  Jo men det KAN hända! Jag spelade WF och började chatta med en kille. Vanliga trevliga samtal i chatten som blev mer och mer personliga…

  Det är ett halvår sen och mkt har hänt sen dess!

  Vi bor inte i samma stad men har träffats flera ggr och varit på date mm. Vem vet, plötsligt händer det!

  1. Ja, att ett vanligt trevligt samtal kan utvecklas är ju förståeligt! Men just att börja snacka sex efter två ord, nja… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.