Resesällskap

Hade självklart med mig ett litet resesällskap den här gången, om än inte i mänsklig form. Det var min lilla resemaskot, hammarhajen! Den är ungefär fem centimeter lång, med en noppig tunga som sticker ut. Noppig, för att den följer med när vi reser någonstans, och jag har tvättat den ganska många gånger. Jag fick den i present av älskaren R första gången jag låg på sjukhus. Förra året var hajen i Paris, och poserade bland annat på Louvren och uppe i Eiffeltornet.

hammarhaj, gosedjur från ica, maskot
Nej, det är inte töntigt. Det är coolt att ha en maskot, och jag skrattar gott åt bilderna där han är med på ett hörn. Ska se om jag kan leta fram dem någon gång. Har du någon maskot, en liten good luck charm, turstrumpor eller något annat du gärna har med dig på resan?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/resesallskap/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Vilken fin grej! Men nä, jag har ingen maskot. Å andra sidan reser jag inte mer än till jobbet, Förorten och mamma i Östergötland, så…

  1. Nä, jag är väl ingen globetrotter heller, men den brukar hänga med till lantstället ändå!

 2. Vad då jag har min uggla med på resor 🙂
  Kram

  1. Uggla?! Jag älskar ugglor!

 3. jag älskar också ugglor! jag älskar alla fåglar. katter älskar jag också

  1. Ugglor är fantastisk söta! 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: