Snart är det vinter

Ja, så känns det! Regn, grått och kallt! Har en aning svårt att föreställa mig att det var så varmt att jag faktiskt badade för en vecka sedan! Jag såg någon galen rapport som sa att det skulle bli nio grader i morgon. Nio! Hoppas verkligen att det inte stämmer, min telefon-app säger 13. Det var betydligt varmare än så i början av mars! Galet. Jag hoppas att de alla har fel. Jag vill bada! Var så sjukt sugen när vi promenerade runt på Djurgården också, men det är lite småäckligt att bada där det ligger båtar överallt…

dåliga utsikter för vädret, enligt min iPhone-app
Väderrapporten ser exakt likadan ut för Stockholm, så det verkar inte spela någon roll att jag är där i helgen. Men vad kul det ska bli, en anledning till att vara inomhus! Eller inte… Inte för att jag har något särskilt planerat, förutom att kanske göra det där besöket på Fotografiska på fredag kväll med min fina kompis. Och det behöver inte solen lysa för!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/snart-ar-det-vinter/

2 kommentarer

  • Tofflanmaj 31, 2012 kl. 18:44
  • Svara

  Nja, jag skulle nog inte lite på din Fån för mycket… 😉

   • maj 31, 2012 kl. 19:15
   • Svara

   Hoppas verkligen att du har rätt…!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.