Snigel på steroider

Ni vet såna där ganska äckliga, svarta skogssniglar som finns i skogen och lite här och var i trädgårdar? Ganska stora? Jag såg en monstervariant på anabola här i går. De brukar vara 7-12 centimeter långa, och så också den här. Men kolla vad tjock den är! Den såg ut som en boll, snarare än en snigel!

svart snigel, extremt stor och fet

Upphittad på en skogspromenad (där jag för övrigt fick en jävla massa myggbett) här i krokarna. Finns det pulverdieter för sniglar? LCHF lär ju inte funka. De äter ju bara svamp och växter. I och för sig verkar ju sniglarna vara ganska töjbara och så utan skelett, den här stackars kraken kanske trodde att det var dags att käka upp sig för vintern eller nåt. Helt klart den största snigeln jag någonsin sett. A day to remember… För övrigt – de här sniglarna är inte de som kallas mördarsniglar.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/snigel-pa-steroider/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.