Snuskig mat

I går när vi var och kikade runt på stan, så hittade vi massor av snuskig mat! Alla grönsaksstånd svämmade över av sparris. Jag har aldrig sett så stor vit sparris, som de som fanns både på Hötorget, och de i saluhallarna. Helt galet. Det syns lite dåligt på bilden, men jämför med tomaterna bakom. De kunde närmast jämföras med något batteridrivet som kan ligga och samla damm i någons sängbord, efter ett misslyckat homeparty. För vem fan vill egentligen köpa ”sparris” på homepartyn, liksom?

Vit sparris från tyskland, hötorget, stor sparris. Snuskig mat
Sen gick vi till en liten butik i närheten av Östermalmstorg, som säljer produkter av kalkon. Älskaren R ville gå dit, efter att ha hört mycket gott om deras kalkon-ölkorv. Sagt och gjort, han köpte ett gäng små korvar. Men alltså… Kolla. Ser det här ut som något man vill stoppa i munnen? Nej, de ser ut som bajs! Hade jag bara sett bilden hade jag trott att någon höll i en bajskorv, men det är alltså jag som visar upp en ölkorv av kalkonkött. Snuskig mat nummer två, på bara ett par timmar.

ölkorv ingelsta kalkon, kalkonkorv, korv ser ut som bajs. Snuskig mat

Jag lyckades förmå mig till att smaka, och den var faktiskt väldigt god – bara man kunde bortse från hur de såg ut. Det fanns väldigt mycket prylar där jag skulle vilja prova, kanske man får rabatt om man går dit med kalkonhatt på huvudet?

Arga Klara i kalkonhatt


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/snuskig-mat/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Carolin on maj 15, 2012 at 18:29
  • Svara

  Nej fy den ser verkligen ut som en bajskorv, skulle inte vilja stoppa i munnen

  1. Haha, nä, fast den var god!

 1. Jamen fy vilken bajskorv! 🙁 Vem vill äta den – förutom durå, din snuska?! 😆

  1. Hahaha! Du äter väl kalkon?! :mrgreen:

   1. Ja men inte kalkonbajskorvar! 😛

    1. Är man hungrig nog, och så vidare… 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: