Solkatt

Det är skönt med sol, och det är inte bara jag som tycker i den här lilla familjen. Den här lilla luddskallen tar varje tillfälle i akt, och sträcker ut sig där solen lyser. Helst på ett bord, eller någon annan möbel.

solkatt, katt sitter i solen och njuter
Det är konstigt hur mycket solsken gör för humöret egentligen. Det är svårt att vara lycklig när man är ute och promenerar, och det hällregnar, liksom. Det behöver inte ens regna, bara att det är grått eller brunt överallt är tråkigt. Snö är också tråkigt. Jag fattar inte riktigt varför jag är född i Sverige. Jag borde flytta till Kalifornien.

Det ska bli hyfsat fint hela veckan, verkar det som. Det passar ju bra, för jag är utomhus väldigt mycket mer när jag är i huset på lantstället. Jag gillar att vara utomhus och kolla på grejer, och här finns det betydligt mer att se, jämfört med i stan. Om man inte räknar människor och idioter som djur, förstås… Nu bär det iväg ner till bryggan för att se om det finns något spännande att måla av.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/solkatt/

2 kommentarer

  • Christinamaj 20, 2012 kl. 15:38
  • Svara

  Kanske vi, ett lagom gäng, skulle emigrera till varmare trakter, och då menar jag inte neråt!, som Italien eller nå’t så’nt och bilda ett bloggkollektiv. Fast jag kan ta hand om hushållet eller så… 🙂
  Jag gillar ju inte heller svenskt klimat, annat än det som är från maj tom augusti. Kram

   • maj 20, 2012 kl. 15:46
   • Svara

   Ja, det tycker jag, Italien är fantastiskt! Jag lagar gärna mat om någon annan dammsuger, hahah! Kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.