Sugen på konsert!

Åh, jag vill gå på konsert! Såg på Ticnet att Ozzy Osbourne & Friends, det vill säga Slash, Geezer Butler och Black Label Society (ett av mina favoritband), spelar på Stadion den 25:e maj. Men det är alldeles för dyrt, pengarna behövs till att bli smärtfri.

Säkert skitmycket folk också, men det brukar alltid gå att stå lite i skymundan från andra idioter. Varför är det alltid så många idioter som knuffas på konserter förresten? Nåja, vad är väl lite hårdrock på en arena en bal på slottet…

Allt är klart inför morgondagen, bara jag lyckas släpa mig upp ur sängen i morgon bitti så löser sig säkert resten. Tänkte vara framme på Arlanda klockan sju, och med tanke på att jag ska genom Centralen vill jag ha god tid på mig… Snart läggdags, alltså.

Ska fixa i ordning någon god macka och sånt att ha med mig, för att äta innan jag åker hemifrån är lite för tidigt för mig, och att fika på Arlanda kostar en miljard, minst. Måste ändå käka ute två gånger på tisdag och en på onsdag, så jag håller gärna i pengarna där det går. Men sen är jag klar, tror jag. Nästa gång hörs vi ifrån Umeå!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/sugen-pa-konsert/

2 kommentarer

  • monicaschmaj 7, 2012 kl. 22:56
  • Svara

  Kan du inte åka färdtjänst direkt till Arlanda?

   • maj 8, 2012 kl. 05:52
   • Svara

   Arlanda Express är färdtjänst till Arlanda 🙁

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.