Tappa saker från balkongen

I går när det var så fint väder satt jag ute på balkongen med en bok en lång stund. Katten kom och svassade runt fötterna på mig, sugen på kel. Hämtade hans kam för att dra igenom pälsen. Han håller på att byta kostym, och den senaste veckan lossnar det nästan bitar av honom när man greppar pälsen. Hur som helst, kammade en purrande katt en liten stund. Gick in för att hämta solglasögonen, och på väg ut igen hörde jag ett ljud.

Kom ut, och kammen var bara borta. Puts väck. Han hade helt sonika petat den över kanten på balkongens golv, det är en liten glipa mellan golvet och husväggen. Jag antar att ljudet jag hörde var när den landade på balkongen nedanför… Kunde inte se den, men den kan inte ha ramlat på särskilt många andra ställen, haha! En gång hittade jag ett paket cigaretter och en tändare på min balkong, som måste ha kommit uppifrån (för ingen kastar väl upp prylar?). Har du hittat något kul på ballen någon gång?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/tappa-saker-fran-balkongen/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanmaj 3, 2012 kl. 15:49
  • Svara

  Nä, jag hittar bara äckliga saker. Det äckligaste var snuskluttar som nån granne hade suttit och kastat upp en kväll på fyllan (nej, jag är inte populär bland mina grannar). Sen har jag hittat döa björktrastar två gånger också.

   • maj 3, 2012 kl. 15:59
   • Svara

   Åh fy fan!

  • Christinamaj 3, 2012 kl. 20:54
  • Svara

  På tal om balkonger och fåglar så var det en duva som fick för sig att boa bland mina balkongmöbler. Detta var när jag bodde i en lägenhet på sjätte våningen i ett hus rätt nära dig. Jag upptäckte det i äggstadiet och det blev faktiskt kläckta bebisar. Tyvärr fick man inte ha befjädrade inneboende så de transporterades iväg och dog förmodligen. Tråkigt och sorgligt.

   • maj 3, 2012 kl. 21:37
   • Svara

   Verkligen sorgligt!

  • FCmaj 5, 2012 kl. 08:46
  • Svara

  Joo… Det har jag faktiskt. Jag fick äran att gratulera en tidigare granne till graviditeten en gång. Där var också en katt inblandad. Jag lunkade ut på balkongen med cigarett i hand när jag hittade en lätt igenkännbar pinne. Den var väldigt positiv. Och eftersom jag absolut inte gjort något som skulle kunna ge ett sånt resultat (hence cigaretten) insåg jag snabbt att den nog tillhörde kvinnan ovanför.

   • maj 5, 2012 kl. 10:10
   • Svara

   Hahaha, vad roligt! Snöpligt att bli av med den, det kan ju vara ett extremt kärt minne!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.