Vardagsproblem

Det har varit en väldigt lugn och skön dag! Jag sov i och för sig ganska dåligt, jag har blivit van med min sköna, ställbara säng, och den vi har hör är för mjuk och platt. Vaknade vid sjutiden och insåg att det skulle bli en lång dag. Sen somnade jag om någon timme till. Bra. Lite för kallt för frukost i det gröna när det är blåsigt, hoppas på nytt försök i morgon.

Det har varit ganska blåsigt hela dagen, så trots att solen tittade fram blev det inte särskilt mycket tid utomhus. R fixade med bilen, och jag skrubbade badrummet, golv, tak, väggar, skåp och allt däremellan. Flugorna låg i en liten hög vid fönstret så här innan sommaren, vidrigt. Men nu är det rent och fräscht överallt, det är bra. Insåg att jag måste flytta om i alla skåp i köket, om vi ska bo här lite mer i sommar. Det man använder mest är nedanför midjehöjd, och det funkar inte.

Så det är sånt jag har tänkt ägna mig åt mest nu, se till att R flyttar saker, hänger upp soptunnan på dörren till sopskåpet, hitta på någon smart lösning till garderob eller något (för jag har ingenstans att lägga mina kläder), och fundera ut andra lösningar på diverse vardagsproblem. Min säng här är smalare än den hemma, så min suveräna madrass passar inte. Nåja. Jag har druckit en massa vin nu, så funderandet får vänta…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/vardagsproblem/

8 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Sängar är ett gissel. Men kanske vinet hjälper dig att få sova i natt.

  1. Med allra största sannolikhet!

 2. Det låter som om du har det ganska bra där ute på landet. Hoppas det blir så fint som väderkartorna lovar – och att allt mitt jäkla dansande pays off ordentligt! Ha en superduper dag i morgon och sov gott i natt! Kram!

  1. Väldigt bra, faktiskt! I morgon ska det bli ganska vindstilla och vackert, tack för all dans! Godnatt och kram!

 3. Bäst att passa på när ”rycket” kommer :). Man kan få en hel del vardagsproblem lösta då.

  1. Precis! När kreativiteten flödar gäller det att hänga med!

 4. Tack för tipset 😀

  1. Lycka till!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: