Älskare och födelsedag

Älskaren R fyller år i morgon. Väldigt ojämnt och så, och han är ingen stor firare av sådant. Han önskar sig absolut ingenting (förutom alla pengar i världen och fred på jorden), och tycker inte att jag ska spendera mina surt förvärvade slantar på honom. Trots att jag fått skatteåterbäring! Han nämnde i och för sig något om att han var sugen på jordgubbar, så det kanske går att ordna i alla fall. Jag tänkte åka till lägenheten i morgon bitti också, och följa med honom i bilen till sitt jobb. Tidigt. Så om han vill ha några jordgubbar får han komma dit!

Jordgubbar

Han ska bort i helgen igen (suck), och sen börjar jag förhoppningsvis jobba. Och tills dess att allt är klart med färdtjänsten kommer jag inte att ha mycket till liv. Han måste till lantstället ett par vardagar nästa vecka också för att pyssla och dona, och då sover han där också. Hur som helst, det betyder att vi inte kommer ses ordentligt förrän midsommar. Och det suger. Kanske en kväll eller två nästa vecka.

Något storfirande blir det alltså inte. Han hade bjudit in lite kompisar någon helg i juli, för det var typ den enda helgen på hela sommaren som han var ledig. Suck igen. Jag gillar ju karln, kan inte världen bara anpassa sig efter mig, och det?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/alskare-och-fodelsedag/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Linajuni 13, 2012 kl. 21:13
  • Svara

  Jag vet hur det är. Hur ska man kunna träffas när allt går om en jämt?! Blir tokig vissa perioder. Man träffas ju aldrig 🙁

   • juni 13, 2012 kl. 21:26
   • Svara

   Svårt! Jobbet kommer man ju inte ifrån, och sen är det en massa annat man vill göra också… 🙁

    • Linajuni 13, 2012 kl. 21:29
    • Svara

    Ja tyvärr. det där jäkla jobbandet. inte lätt när man båda jobbar skift + fritidsintressen. Men jag antar att allt har sin tid.

     • juni 13, 2012 kl. 21:40
     • Svara

     Ja, förhoppningsvis! 🙂 Man uppskattar i allafall tiden man har…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.