Bacon och naken-monopol

I går kväll kom Bacon hem! Bacon, alltså min svarta lilla katt, och inte något rökt griskött. Det hade lugnat ner sig på tomten, och så började det regna, och då kom han in på en gång. Kelig som aldrig förr, precis som han brukar vara när vi inte har setts på några dagar! Han låg på mitt bröst hela natten, med huvudet inklämt precis under min haka. Varmt och skönt, men lite kittligt. Härligt att ha honom tillbaka igen! Inte för att jag var orolig, han klarar sig bra ute, och valde själv att hålla sig undan. Bra idé, kan man tycka.

Jag mår fortfarande ganska pestigt, faktiskt. Rethostan har inte dämpat sig ett enda dugg, och jag sover som en kratta. Dels på grund av ryggen och sängen, och dels på grund av att jag hostar upp diverse kroppsdelar. Dessutom är jag bakis. I dag. Älskaren R plockade fram ett gammalt Monopol-spel, så att vi skulle ha något att göra, och så kom den en flaska vin från svärisarna som de inte ville ha. Jag krossade verkligen R, och till slut hade jag alla tiotusen-kronorssedlar som fanns i spelet.

Monopol

Försökte piffa upp reglerna lite och införa element som nakendans i stället för att betala 26.500, men R gick bara på det en gång. Sen insåg han att han skulle få dansa hela natten för att ha en chans, och då gav han upp. Jag hade i alla fall skitkul, sen somnade jag på en gång och drömde att jag fick en lägenhet i stan för 250 kronor. Det var en veterinärägd lägenhet, där folk med sjuka djur kunde bo för att vara mer tillängliga. Den grå luddskallen hade nämligen något fel med lederna. Öh.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/bacon-och-naken-monopol/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: