Bad och jordgubbar

Passade på att bada i går, förresten! Det var fint väder, om än väldigt blåsigt, så jag passade på att slänga mig i sjön. Hunden följde med, och höll på att ramla ner i vattnet från bryggan. Hon hängde liksom med frambenen, och lyckades sprattla sig upp! Haha, klantvovve! Sen intog vi nyrökta strömmingar till lunch, och jag låg och solade en stund. Har en härlig shortsrand på låren… Det var i alla fall en riktigt mysig dag, förutom lite jobb-oro.

Skönt att vara i lägenheten som omväxling. TVn pratar om olika sorters kryddor i bakgrunden och distraherar hjärnan litegrann. Internettiden är obegränsad, och allt är i bekväm höjd. Vet inte alls vad jag ska roa mig med resten av dagen, förutom kanske en tvättmaskin och så en promenad. Ska se hur de stackars fågelungarna har det, om de lever eller redan har flyttat ut…

Dessutom måste jag, eller nej, jag måste inte alls, men jag vill införskaffa lite jordgubbar och/eller annat gott tills i kväll eftersom det är älskaren Rs födelsedag. Han hade inga särskilda önskemål om mat eller fika alls, och någon present vill han ju inte heller ha. Och så är det ju sista kvällen vi ses på ett tag, så något mysigt blir det i alla fall. Ni får förmodligen inte läsa om detaljerna, på den här barnvänliga och korrekta bloggen.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/bad-och-jordgubbar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: