Bilar och bröstvårtor

Har varit ute nästan hela dagen i dag, meddragen och utsläpad av älskaren R. Han hade bestämt träff med en kompis halvtolv i stan, men jag var seg och mådde inte så bra, så vi kom inte iväg förrän strax före halvtolv. Vi åkte till Djurgården för att kolla på veteranbilsrally – inte något jag skulle välja själv, men bättre än att sitta ensam hemma. Har varit på otaliga sådana i barndomen, medsläpad av en intresserad fader. Intresset har inte smittat av sig ett dugg.

Det var nästan uppehåll, men väldigt kallt och blåsigt. Bästa vännen M slöt upp efter en liten stund, men Rs kompis han skulle mött kom aldrig. Eller han påstod att han var där, men hörde aldrig av sig. Vi gick och fikade, och min macka hade lika mycket smör som bröd. Vidrigt, det mesta gick i soporna. Men kaffet var okej. Kollade på bilar, tog godis, leksaker och prylar i varje reklamtält, såklart! Jag gillade den här snygga limegröna Forden, inte för att modellen (Ford Taunus) var mycket att hurra för, men färgen var cool!

Ford Taunus, limegrön, på Prins Bertil memorial
Sen åkte vi tillbaka till stan och glodde lite i inredningsbutikerna på Strandvägen. Ett litet tennbord för 175.000:- kanske? Eller fåtöljer som inte ens var sköna för 35 papp? Nja, jag köpte inget. Men den här kudden var ganska talande gällande hur jag kände inför att följa med till stan i dag.

Kudde från Svenskt Tenn
The world is a book and he who stays at home reads only one page.” På väg hem var det några som började slåss i tunnelbanan, och så kom spöregnet precis när vi kommit fram till porten hemma. Sedan dess har jag inte gjort ett dugg. Ätit lite paj, och plockat fram det jag ska ha med mig i morgon bitti. Då är det dags igen för en tur till Umeå igen, uppstigning extremt tidigt alltså. Så ja, godnatt. Visste ni förresten att 5% av alla människor föds med tre bröstvårtor?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/bilar-och-brostvartor/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Hehe, du har varit på dyr shopping. Jag har varit på Ikea. Kanske lite skillnad. Ha det gott.

   • juni 3, 2012 kl. 22:46
   • Svara

   Jag har bara råd att titta! 🙂 Ikea är kul ibland också. Tack detsamma!

  • monicaschjuni 4, 2012 kl. 00:17
  • Svara

  Tre stadier: Lögn, förbannad lögn och statistik. Hur kommer det sig att jag aldrig sett någon med tre bröstvårtor?

   • juni 4, 2012 kl. 05:22
   • Svara

   Därför att de oftast tas bort vid födseln! Men jag skrev faktiskt inte helt rätt – 5% föds med tre eller fler bröstvårtor. Ofta fyra, två stycken som är mindre strax under de vanliga. 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.