Bra brunchbåt

Ahh, vilken god brunch det var! Vi blev verkligen dyblöta på väg mellan taxin och båten, det har inte regnat så mycket på år och dar! När vi väl var ombord var allt bra, förutom de extrema köerna till smörgåsbordet, och de alltid lika irriterande människorna som inte tycker att de ska behöva köa, och tränger sig. Men det var det värt, för räkorna var goda. Och laxen. Och salamin. Och efterrättsbordet… Nom! Var helt sjukt mätt efteråt, och det var ganska jobbigt att sitta. Men ändå ett utmärkt sätt att fira mammas födelsedag.

Brunch på s/s Stockholm, smörgåsbord

När båten var på väg tillbaka till stan sprack himlen upp, och solen tittade till och med fram. Fick skjuts till Medis, för familjen skulle vidare till Söder ändå. Bra. Har faktiskt inte vart sugen på något mer att äta på hela dagen, inte ens godispåsen (som jag bara åt en bråkdel av) från i går lockade. Då är man mätt. Men törstig av all ganska salt mat, så ganska många stora vattenglas har det blivit. Och kaffe.

Resten av kvällen ska jag inte ägna mig åt något särskilt. Plocka i ordning lite papper och sånt inför i morgon bitti, vila av mig medicinruset så att jag kanske får sova lite, telefonera med älskaren, kanske fixa naglarna. De är lite för långa, och omålade. Ganska fula, faktiskt. Och så göra i ordning något ätbart att ha med mig, en macka eller något. Samt ställa alla väckarklockor som finns…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/bra-brunchbat/

2 kommentarer

  1. Hoppas att allt går bra i morgon!!!! 😛

    1. Tack! Det gör det säkert, känns som att komma tillbaka till något som jag ägnat mig åt hur länge som helst!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: