Djur i maten

Ursäkta, hovmästaren, det är sås i min flugtartar! Serverad på en pizzeria vid torget i Uddevalla (tror jag) i somras, när vi var på roadtrip. Rekommenderas ej.

Fluga i såsen på pizzeria i Uddevalla
Det var faktiskt första gången jag har fått djur i maten, vad jag har sett i alla fall… En gång fick jag vad jag trodde var ett grovt hårstrå i en ganska dyr glass, men butiksägaren sa att det var ett strå från någon rengöringsgrej. Som om det skulle vara bättre? Ny glass och pengarna tillbaka, tack. Jag är inte ett dugg kräsmagad, och skulle förmodligen äta vad som helst om jag var tillräckligt hungrig. Men så länge det faktiskt finns riktig (eller mer traditionell i Sverige) mat håller jag mig till det.

Men nu är jag nyfiken på vad du har råkat ut för, när det gäller djur och annat äckel i maten! Hårstrån och sånt är nästan inte tillräckligt äckligt för att nämnas (om de inte är svarta och krulliga, och i stor mängd). En näbbmus i soppan kanske, eller en spindel på biffen?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/djur-i-maten/

2 kommentarer

  1. Jag kan inte minnas att jag själv har råkat ut för nåt, men min pappa fick en gång en snigel på salladsbladet. När han påpekade det tog servitrisen bara bort just DET salladsbladet. Ville äta sen… 🙁

    1. Hahaha, fy fan! Vilken dum servitris!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.