Fruktskål

Här kommer den utlovade bilden på en av de två fruktskålarna jag fyndade i svärisarnas prylförråd, samtidigt som ananasen och stjärnglasen. Jag älskar dem! Väldigt praktiska, och eftersom det är nättråg kommer luft åt från alla sidor, och det ryms ganska mycket frukt. Det andra fruktfatet är likadant men i en våning.

Mitt coola 60-tals fruktfat med både frukt och choklad

Ja, vad då? Sist jag kollade var apelsinen en frukt, och choklad är ju både en frukt (kakaofrukt) och en baljväxt (kakaobönan). Så det så. Tror att jag ska ta hem det andra fatet också, efter sommaren. Det går alltid att lägga lök eller något annat som har det bra i rumstemperatur i det. Eller ha det som brödfat. Eller lägga såna där apelsiner i det…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/fruktskal/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  1. Åhhh ett sådant vill jag ha ! Så snyggt !

    1. Jag tycker verkligen om det! Tyvärr har det nog inte att köpa nya de senaste 40 åren… 🙁

  2. Häftigt! Knäskål, pårej!

    1. Hahaha!

  3. Mycket snyggt! och så, tycker i alla fall jag, att det är extra roligt när man fyndat hos någon man känner, prylen får ju en historia liksom….

    1. Det tycker jag också!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: