Ful ananas

Aha, ett till fynd! Den är så ful att den blir kitschigt snygg – en turkos ananasskål med lock! Turkost är inte en snygg färg, och det är jag övertygad om att jag inte är ensam om att tycka! Skålar och förvaringskärl som föreställer något har jag aldrig gillat särskilt mycket heller, och en ananas är ful redan från början. Allt sammantaget så får vi den här, vidrigt trevliga saken, ungefär 15 centimeter hög.

Turkos skål som ser ut som en ananas. Verkligen ful, men kitschig!
Jag funderar på att lägga något som älskaren R gillar och använder ofta i den, så att han tvingas använda den. Hahaha! Annars vet jag inte riktigt vad jag ska ha i den. Tepåsar, kanske. R sa: Jag hatar den, men på ett bra sätt! Hittade även ett par fruktfat från 60-talet, kanske inte så snygga, men väldigt praktiska. Fruktskålen jag har hemma är värdelös, men snygg. Den åker nog ut. Bild kommer senare någon gång, när jag är i lägenheten, promise.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/ful-ananas/

12 kommentarer

1 ping

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. den där va ju astuff! Dessutom är turkost såååå snyggt 😉

  1. Haha! Jag ogillar den på så många plan att jag bara måste ha den!

   1. Haha! Då är det klart du måste ha den. Du får köpa sånnadär hårda annanaskarameller man köpte på båten till mormor å ha i 😉

    1. Ja just ja, de var äckliga! Bra tips ändå, tack! 😀

      • Lina on juni 10, 2012 at 11:59

      Ja just därför 😉

     1. Sjukt bra idé! 😀

 2. Du måste korrigera lite! Turkos är ingen färg, det är en SKITFUL nyans!
  (Anna köpte ett turkost askfat på en loppis vi var på en gång. Det är kitschigt snyggt, jag erkänner, trots nyansen.)

  1. Just ja, så var det ju! 😀

 3. Turkost är fult. Punkt .Slut. Kram

  1. Korrekt! Kram!

 4. nejje , turkos är ju snyggt. Ananasen var dock mindre fin….

  1. Haha, den är ful på alla sätt! En del passar i turkost, men färgen i sig gillar jag inte! 🙂

 1. […] bilden på en av de två fruktskålarna jag fyndade i svärisarnas prylförråd, samtidigt som ananasen och stjärnglasen. Jag älskar dem! Väldigt praktiska, och eftersom det är nättråg kommer luft […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: