Garnier BB cream

Köpte en Garnier BB cream, för ett tag sedan. Det är en fuktkräm med solskydd som dessutom jämnar ut färgskillnader och ojämnheter i ansiktet, och jag är väldigt nöjd med den hittills! Den lägger inte på något tjockt lager färg i ansiktet, som en del fuktgivande underlagskrämer gör, utan gör bara att man ser lite piggare och fräschare ut.

Och det behöver jag verkligen, för jag ser ut som ett lik! Dessutom slipper man smörja in sig med både fuktkräm och något för att fixa till hudtonen. Eftersom jag ändå har ganska torr hud och smörjer in ansiktet på morgonen så är det ju perfekt att man blir lite snyggare också.

Visste ni att man behöver en ganska hög solskyddsfaktor om man sitter och jobbar framför en dator hela dagen, om man vill slippa lite av UV-strålningen? Det är samma strålning som man får utomhus av solen – inte den som ger färg, utan den som skadar huden. Det kan ju vara bra att tänka på, om man som jag använder datorn hela dagen på jobbet, och sen privat hemma. Hur som helst, jag gillar BB cream. Bra vardagskräm som spar mig fem minuter på morgonen.

Sol, väder. BB cream med solskydd

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/garnier-bb-cream/

2 kommentarer

  • Tofflanjuni 28, 2012 kl. 18:24
  • Svara

  Tack för tipset! Jag kör med Garniers dagkräm, men den här krämen ska jag testa nästa gång! 😀

   • juni 28, 2012 kl. 18:27
   • Svara

   Jag gillar den, har inte ens fått betalt för att säga det! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.